Varför blir vi inte gravida?

KALMAR KROPPSSCANNING i samarbete med Chinese Medical Center i Stockholm erbjuder nu en föreläsning som har hjälpt många par att nå sin dröm om att bli föräldrar. (Chinese Medical Center är även kända från TV4 och Malou efter 10.) Deras behandlingar går ut på att hjälpa din kropp att få tillbaka den ungdomliga kraften. När du har blivit boostad och har ork så blir du gravid och får en liten bebis att växa i dig!

Efter föreläsningen finns det möjlighet att direkt på plats få en diagnos och/eller en akupunkturbehandling. Begränsat antal platser. Kostnad 350kr för en diagnos och 690 kr för en akupunkturbehandling. (Du kan endast få diagnos om du deltagit på föreläsningen) Betalas på plats direkt till Chinese Medical Center. Önskemål om diagnos och/eller akupunktur direkt på plats förbokas via mejl: kalmarkroppsscanning@gmail.com

Välkomna att boka er plats. Behöver ni övernattning så finns ett visst antal rum på Kalmarsund Hotell reserverade till förmånligare pris (först till kvarn) uppge kod Örtmedicin så erhåller ni det bättre priset.

FÖRELÄSNING

4 April kl 13.00

på Kalmarsund Hotell
(begränsat antal platser)
Pris 650kr/st eller 1000 kr/par. När betalningen är erlagd har du/ni er plats.
Betalning sker till
Swish nr 123 297 58 29
Glöm inte skriva ditt för- och efternamn som meddelande.

Leave a Comment