Varför kroppsscanning?

Många av oss går runt med olika symptom och olika diagnoser. Allt ifrån huvudvärk , extrem trötthet , utbrändhet, ångest, magproblem, depression, minskad rörlighet, försämrad syn, nervpåverkan, sömnproblem, IBS, fibromyalgi , sköldkörtelproblematik, ledvärk, viktproblem, minnesproblem och andra krämpor som oftast har en koppling i vår livsstil och som kan rättas till med kost, terapeutiska doser näringsämnen och livsstilsförändringar.

Obalanser i kroppen kan ställa till det rejält för oss. Är du konstant trött eller har svårt att somna? Lägger du på dig vikt som sedan är svår att få bort? Har du allergier? Tappar hår? Sköra naglar? Extremt torr hud? Nedsatt binjurefunktion, tappat ork, lust och drivet att ta tag i saker. Känner du dig trög i hjärnan? Har du problem med sköldkörteln eller är det något annat? Säger läkarens prover att sköldkörteln fungerar normalt fast du känner att ämnesomsättningen inte är som den brukar eller skall vara?

Ungdomar som är trötta, problem med mage, oro, ångest, migrän, menssmärtor, koncentration och inlärningssvårigheter finns det oftast en naturlig förklaring till. Ungdomar är extra utsatta för obalanser.

Kärnfrisk. Självklart kan en hälsoscanning vara intressant även för dig som känner dig kärnfrisk. Mineralbrist? Livsviktiga mineraler är naturliga grundämnen som behövs för att kroppen skall fungera. I dagsläget är det många som har mineralbrist utan att veta om det. Vad händer om vi går med mineralbrist för länge? Mineralbrist beror dels på att maten vi äter idag har sämre kvalitè än förr och jordarna vi odlar på är ofta fattiga på mineraler. Det är större risk att få mineralbrist om man tränar hårt, stressar, äter ensidigt eller försöker gå ner i vikt.

Unna dig en scanning  och ta reda på orsaken varför du känner som du känner. Hur eller hur så är det du som känner din kropp bäst och kan lita på när du känner att något inte är som det ska.